Vejce se při opékání nepřipálí

Vejce se při opékání nepřilepí k pánvi, když do tuku přidáme trošku soli. Vejce bude na zrnitém povrchu klouzat a poté ho snadno přesuneme na talíř.

21. 02. 2017 - Michy

Vejce se při opékání nepřipálí Komentáře k tipu

Celkový počet komentářů: 1
  • Krásný tip Petr Král 22.02.2017 13:04:11

    Děkuji za přínosnou radu. Určitě vyzkouším.

Celkový počet komentářů: 1
Přidat příspěvek k tipu Vejce se při opékání nepřipálí
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Hospicové hnutí ve světě a u nás

    Hospicové hnutí ve světě a u nás

    V jednom z minulých článků jsme vás seznámili s tím, co je to vlastně hospic, čím se zabývá, co poskytuje a komu. Dnes se podrobněji zaměříme na ty, kteří stáli u vzniku hospicového hnutí u nás i v zahraničí a jeho celosvětovému významu.

  • Avitaminóza - nedostatek vitamínů a jeho projevy

    Avitaminóza - nedostatek vitamínů a jeho projevy

    Avitaminóza je chorobný stav, který nastane kvůli absolutnímu nedostatku určitého vitamínu v lidském organismu. Většinou je to z důvodu hladovění a týká se to ve velké míře hlavně rozvojových zemí. V naší republice se nesetkáváme často s přímou avitaminózou, spíše jen s její lehčí formou, která nese název hypovitaminóza.




přidat nový recept