Těstoviny al dente

Těstoviny vaříme tak, aby změkly, nerozvařily se a zůstaly uvnitř tvrdé - na zkus. Poslední 1 - 2 minuty vaření plamen vypneme a těstoviny necháme jen dojít. Poté scedíme.

31. 01. 2017 - Michy

Těstoviny al dente Komentáře k tipu

Přidat příspěvek k tipu Těstoviny al dente
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Co je to sněžná slepota?

    Co je to sněžná slepota?

    Pojem sněžná slepota zná asi každý, kdo byl někdy v zimě na horách. Tento zdravotní problém způsobují zvýšené a velmi intenzivní účinky slunečního UV záření, díky kterým dochází k zánětu oční rohovky a spojivky. Provází jej slzení, bolest očí a hlavy, která trvá nejméně 6 až 8 hodin.

  • Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Zima je ideálním obdobím pro vznik plísní na pokožce a nehtech nohou. Vlhká uzavřená obuv, neprodyšné ponožky, veřejné sauny a koupaliště, kde trávíme volný čas, ale také koberec u sousedů, které jsme o Vánocích navštívili, mohou být příčinou vzniku mykotických chorob.




přidat nový recept