reklama
hledat uživatel
       

Odebírání pěny při vaření džemu a marmelády

Pěnu při vaření džemu a marmelády pravidelně odebíráme děrovanou lžící, kterou proplachujeme ve vlažné vodě. Pěnu odebíráme nejlépe ještě před přidáním cukru. Je to důležité, jinak by byla marmeláda zakalená a snížila by se její trvanlivost.


21. 09. 2016 - Michy

Celkový počet komentářů: 2
  • zhkamarad
    zhkamarad

    Zajímavá reklama ale mimo téma.

    30.10.2016 15:52:51

  • Ivka
    Ivka

    Komentář k tipu Odebírání pěny při vaření džemu a marmelády

    Líbí se mi výrobky z Eurony a miluju taky marmeládu. Hlavně tu sladkou. Bohužel jsem si udělala na tričku skvrnu od marmelády a nevěděla jsem jak to vyprat. Takže jsem si kopila výrobky z www.topkatalogy.cz a www.r-club.webnode.cz a všechno se vyřešilo. Eurona je vážně skvělá. Navíc se dá nakupovat se slevou.

    29.10.2016 00:32:59

Celkem záznamů: 2

Přidat příspěvek k tipu Odebírání pěny při vaření džemu a marmelády

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.