Jak vařit v páře - příprava surovin

Při vaření v páře používáme suroviny nakrájené na stejně velké kusy. Nepoužíváme mražené potraviny, nejsou tak chutné jako čerstvé. Dáváme pozor na sůl - při vaření v páře stačí použít mnohem menší množství soli.

01. 09. 2017 - Michy

Komentáře k tipu Jak vařit v páře - příprava surovin

Přidat příspěvek k tipu Jak vařit v páře - příprava surovin
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora (reveň kadeřavá) pochází z Číny a dorůstá výšky okolo dvou metrů. V kuchyni využíváme řapíky jejích listů, které oloupeme a uchováváme nakrájené na centimetrové špalíky. Vždy je konzumujeme jen tepelně upravené. Rebarborové řapíky obsahují pro zdraví přínosnou kyselinu listovou, jablečnou a citronovou.

  • Sekundární neplodnost

    Sekundární neplodnost

    Dlouhodobá a zdánlivě marná snaha o druhé dítě není nijak vzácným či ojedinělým jevem. Máte už jedno dítě, jste rodina, užíváte si ve třech všech svých radostí i starostí, ale po nějaké době se znovu oddáte přetrvávající touze po dalším přírůstku do rodiny.




přidat nový recept