Křupavé hranolky

Bramborové hranolky nejdříve dobře osušíme v utěrce. Rozpálíme olej a hranolky osmažíme. Pak je vyjmeme, necháme vychladnout a osmažíme podruhé. Jen tak docílíme křupavosti. Hranolky solíme až na talíři.

16. 04. 2010 - Michy

Křupavé hranolky Komentáře k tipu

Celkový počet komentářů: 1
  • nice axaris 27.07.2011 11:56:27

    paradni navod dikes moc x) a jde se kroupat (overeno doporucuji)

Celkový počet komentářů: 1
Přidat příspěvek k tipu Křupavé hranolky
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Význam a symbolika rozsvěcení adventního věnce

    Význam a symbolika rozsvěcení adventního věnce

    Máme za sebou druhou adventní neděli a radostně očekávaný Štědrý den je zase o krůček blíž. Na adventním věnci, který zdobí naše stoly pokryté svátečním ubrusem, jsme zapálili už druhou svíčku. Víte, odkud k nám přišel tento zvyk a jaký má význam? Proč takto postupně zapalujeme právě čtyři svíčky a co symbolizuje jejich světlo?

  • Energy drinky - je jejich popíjení bezpečné?

    Energy drinky - je jejich popíjení bezpečné?

    Energetické a iontové nápoje jsou nedílnou součástí zboží supermarketů a benzínových pump. Měly by nás nakoupnout, nastartovat, zabránit únavě. Některé jsou nezbytným doplňkem pro sportovce při fyzické zátěži. Obsahují hlavně kofein, ale také třeba L-karnitin, maltodextrin, taurin, kreatin, sacharidy, vitamíny B, ženšen, guaranu a doplňují deficit v oblasti minerálů a stopových prvků.




přidat nový recept