Křupavé hranolky

Bramborové hranolky nejdříve dobře osušíme v utěrce. Rozpálíme olej a hranolky osmažíme. Pak je vyjmeme, necháme vychladnout a osmažíme podruhé. Jen tak docílíme křupavosti. Hranolky solíme až na talíři.

16. 04. 2010 - Michy

Křupavé hranolky Komentáře k tipu

Celkový počet komentářů: 1
  • nice axaris 27.07.2011 11:56:27

    paradni navod dikes moc x) a jde se kroupat (overeno doporucuji)

Celkový počet komentářů: 1
Přidat příspěvek k tipu Křupavé hranolky
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.

  • Skolióza v dospělosti - kdy je nutná operace?

    Skolióza v dospělosti - kdy je nutná operace?

    Skoliózu poznáme podle vyčnívající lopatky, vykřivení v bederní oblasti, zkrácení trupu a prozradí ji i ramena, to když jedno převyšuje druhé. V dospělosti navíc skoliózu doprovázejí nepříjemné bolesti. Dá se skolióza v pozdějším věku vůbec napravit? Jaké jsou možnosti léčby?




přidat nový recept