Křupavé hranolky

Bramborové hranolky nejdříve dobře osušíme v utěrce. Rozpálíme olej a hranolky osmažíme. Pak je vyjmeme, necháme vychladnout a osmažíme podruhé. Jen tak docílíme křupavosti. Hranolky solíme až na talíři.

16. 04. 2010 - Michy

Křupavé hranolky Komentáře k tipu

Celkový počet komentářů: 1
  • nice axaris 27.07.2011 11:56:27

    paradni navod dikes moc x) a jde se kroupat (overeno doporucuji)

Celkový počet komentářů: 1
Přidat příspěvek k tipu Křupavé hranolky
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Zhubnout po porodu? Jde to!

    Zhubnout po porodu? Jde to!

    V období šestinedělí (často ještě dlouho po něm) mívají novopečené maminky docela jiné starosti. Není čas na udržování vlastní kondice a péči o zevnějšek. Dítě a domácnost nekompromisně zabírají všechen čas, a když už si žena může odpočinout, šance aspoň trochu dospat probdělou noc obvykle zvítězí nad úvahou o tom, zda by to nechtělo manikúru, pleťovou masku a malé posilovací cvičení.

  • Zdraví z mořských řas

    Zdraví z mořských řas

    Mořské řasy jsou pro nás možná trochu nevšední, ovšem velmi přínosnou a zdraví prospěšnou potravinou, na kterou se zaměříme v dnešním článku. Obsahují až 15x více minerálních látek než běžná zelenina a celkově patří k výživově nejhodnotnějším potravinám. Mořské řasy mají omlazující i zkrášlující účinky, jsou lehce stravitelné a při pravidelné konzumaci nám mohou pomoci předejít mnoha obávaným civilizačním chorobám.




přidat nový recept