Křupavé hranolky

Bramborové hranolky nejdříve dobře osušíme v utěrce. Rozpálíme olej a hranolky osmažíme. Pak je vyjmeme, necháme vychladnout a osmažíme podruhé. Jen tak docílíme křupavosti. Hranolky solíme až na talíři.

16. 04. 2010 - Michy

Křupavé hranolky Komentáře k tipu

Celkový počet komentářů: 1
  • nice axaris 27.07.2011 11:56:27

    paradni navod dikes moc x) a jde se kroupat (overeno doporucuji)

Celkový počet komentářů: 1
Přidat příspěvek k tipu Křupavé hranolky
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept