Křupavé hranolky

Bramborové hranolky nejdříve dobře osušíme v utěrce. Rozpálíme olej a hranolky osmažíme. Pak je vyjmeme, necháme vychladnout a osmažíme podruhé. Jen tak docílíme křupavosti. Hranolky solíme až na talíři.

16. 04. 2010 - Michy

Křupavé hranolky Komentáře k tipu

Celkový počet komentářů: 1
  • nice axaris 27.07.2011 11:56:27

    paradni navod dikes moc x) a jde se kroupat (overeno doporucuji)

Celkový počet komentářů: 1
Přidat příspěvek k tipu Křupavé hranolky
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Zdravé přesnídávky nejen při redukční dietě

    Zdravé přesnídávky nejen při redukční dietě

    Svačina, to už dávno není jen typická houska se salámem a jablko, jak ji známe ze školních let. Máme pro vás moderní a zdravé tipy na svačinky a přesnídávky, které jsou obzvlášť důležité také při snaze shodit pár přebytečných kil. Díky pravidelným svačinám si můžete dát jen lehčí oběd a mnohem méně kalorickou večeři. Podle odborníků je také zřejmé, že lidé trpící nadváhou jí méně než třikrát denně.

  • Změna času v parlamentu EU - jste pro zrušení?

    Změna času v parlamentu EU - jste pro zrušení?

    Máme za sebou každoroční změnu času ze zimního na letní. K posunutí hodin na letní čas, tedy o hodinu dopředu, došlo 29. března, a to přesně ve dvě hodiny ráno. Pro někoho je to už tradiční a nutná nepříjemnost, někdo se nad tím ani nepozastaví. Jak jste právě proběhlou změnu na letní čas zvládli vy?




přidat nový recept